Kirjastopalvelut | Opinto-opas

Kirjastopalvelut

Seinäjoen ammattikorkeakoulun kirjasto sijaitsee Kampustalon B-osan 0-kerroksessa. C0-ovi on kirjaston pääovi. Kirjaston aukioloajat ja yhteystiedot löydät kirjaston verkkosivuilta.

SeAMK Kirjasto on kaikille avoin korkeakoulukirjasto. Kirjastoon hankitaan painettuja ja elektronisia kirjoja ja lehtiä sekä tietokantoja opiskelua, opetusta ja tutkimusta varten. Kirjastosta löydät opiskelussa tarvitsemasi kurssikirjat, tutkimukset ja muut opiskelumateriaalit.

Kirjaston SeAMK-Finna-verkkopalvelulla voit etsiä kirjastoaineistoja, tehdä varauksia ja uusia lainoja. Ota kirjastokortti käyttöön Tuudo-sovelluksessa heti opintojen alussa. Se on aina mukana puhelimessasi.

SeAMKin opiskelijana saat käyttää kirjaston tarjoamia e-aineistoja etäyhteyden kautta myös kotikoneella ja mobiililaitteilla. Kun opiskelet kotona, kirjaston e-kirjat, -lehdet ja -artikkelit ovat suuri etu. Ne löytyvät kätevästi SeAMK-Finnasta ja kirjaston verkkosivuilta.

Ammattikorkeakouluopetuksessa painotetaan itsenäistä tiedonhankintaa. Kirjaston informaatikot opettavat tiedonhankintataitoja SeAMKin opiskelijoille. Tiedonhankinnan opetus sisältyy opetusohjelmiin. Tavoite on, että opiskelijat oppivat käyttämään oman alansa keskeisiä tiedonlähteitä sekä kirjasto- ja tietopalveluja. Laajemmissa tiedonhakutehtävissä voit käyttää ilmaista Varaa informaatikko –palvelua.

Kirjastosta saa aina myös muuta ohjausta ja neuvontaa. Palvelemme myös chatissa. Kirjastossa ja Tapio-salissa on tiloja itsenäiseen työskentelyyn ja ryhmätöihin.

Käytä näitä: