Vapaasti valittavat opinnot | Opinto-opas

Vapaasti valittavat opinnot

Kaikille yhteiset valinnaiset opinnot

Vuosittain julkaistaan SeAMKin yhteiset vapaasti valittavat opinnot periodeittain. Nämä opinnot sijoittuvat pääsääntöisesti torstai-iltapäiviin.

Tietyille tutkinto-ohjelmille valinnaiset opinnot

Tutkinto-ohjelmissa voi olla vain kyseisen tutkinto-ohjelman opiskelijoille tai joidenkin tutkinto-ohjelmien opiskelijoille suunnattuja valinnaisia opintoja. Nämä opinnot ilmenevät kunkin tutkinto-ohjelman opetussuunnitelmasta.

CampusOnline-opinnot

Suomen ammattikorkeakoulujen yhteinen digitaalinen opintotarjontaportaali, Campusonline.fi,  kokoaa yhteen yli 20 ammattikorkeakoulun verkko-opintojaksot. Tutkinto-opiskelijana voit valita maksuttomasti opintoja toisesta ammattikorkeakoulusta ja sisällyttää ne omaan tutkintoosi, kun olen sopinut asiasta tutkinto-ohjelmasi opinto-ohjaajan tai koulutuspäällikön kanssa. Myös polkuopiskelijat voivat hyödyntää näitä opintoja.

Campusonline-opinnot suoritetaan täysin verkossa ja opintoja on mahdollista suorittaa ympäri vuoden. Portaalissa on kolme lukukautta, joissa on erilaiset tarjonnat. Lisäksi portaalissa tarjotaan ympäri vuoden jatkuvia opintojaksoja. Opinto-ohjaajat neuvovat sinua tarpeen mukaan Campusonline-opintojen valinnassa.